Brad Pitt a avut un discurs amuzant la Globurile de Aur 2020, iar reacția lui Jennifer Aniston a fost pe măsură

0

Brad Pitt a câștigat Globul de Aur pentru Cel mai bun actor într-un rol secundar într-un lungmetraj, iar discursul lui de mulțumire a stârnitul amuzamentul tuturor, reacția lui Jennifer Aniston fiind însă cea urmărită de toată lumea.

Actorul a urcat pe scenă pentru acceptarea premiului, iar în cadrul discursului el a vorbit despre personajul lui Leonardo DiCaprio din Titanic, precum și despre motivul pentru care nu a venit însoțit de mama sa la acest eveniment.

În cadrul discursului el a mulțumit celorlalți actori din categoria sa, precum Tom Hanks, Anthony Hopkins, Al Pacino și Joe Pesci, vorbind totodată și despre regizorul filmului Once Upon a Time in Hollywood și despre colegul lui, Leonardo DiCaprio.

„Trebuie să încep prin a-i mulțumi lui Quentin. Omul, mitul, legenda, pentru această experiență, pentru film, unul pe care nu îl voi uita. Îți mulțumesc, fratele meu, apreciez”, a spus Brad Pitt.

„Totodată, trebuie să îi mulțumesc partenerului meu, LDC. Înainte de The Revenant obișnuiam să văd cum colegii lui acceptau premii și îi mulțumeau… Știu de ce, el este un actor bun,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.