Bogdan se dezlănțuie înainte de ultimul Bonfire ”Insula Iubirii”

0

 În această seară, de la 20.00, la Antena 1, Mirela și Ionuț și Hannelore și Bogdan se vor așeza în fața focului de la Bonfire și vor avea de privit imaginile cu parcursul fiecăruia în Thailanda.

Pentru Bogdan este ocazia pe care a așteptat-o pentru a-i cere multe explicații iubitei sale. ‘Pe toată lumea lași să te pupe pe gât și pe mână exact cum fac eu? E intim! Te rog să fii sinceră și să îți asumi’, îi reproșează acesta lui Hannelore. Aceasta, după ce cu doar câteva ore înainte de a se întâlni cu logodnica sa, acesta le-a zis băieților de la Purimuntra că decizia sa a fost luată. ‘Nu mai există șansă de împăcare, e posibil să se pună în discuție lucrul acesta, dar eu nu mai vreau!’, a spus Bogdan. Înainte de a pleca de pe ‘Insula Iubirii’, cei doi logodnici trebuie să răspundă celei mai importante întrebări de cuplu: ‘Ați venit pe Insula Iubirii împreună, cum plecați: împreună sau separat?’

Citește și

VIDEO/ Ana de 1 Decembrie – fata paralizată pe trecerea de pietoni care spune „Vă iubesc!” clipind din ochi. După trei ani, șoferul n-a fost trimis în judecată!

 

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.