Bogdan de la “Insula Iubirii” a spus adevărul

0

După experiența din Thailanda, Bogdan și Hanne au decis să își mai dea o șansă, în speranța că vor putea forma din nou un cuplu normal. Astfel că, cei doi au făcut și nunta, însă la câteva luni, bomba a explodat, iar aceștia au confirmat divorțul, nu înainte de a petrece câteva zile la Viena, unde se pare că au mers doar ca…prieteni, după cum a declarat Bogdan în live. Astfel că, internauții au aflat că foștii concurenți de pe insulă s-au despărțit cu mult înainte de a confirma totul public.

Mai mult, atunci când Bogdan a fost întrebat de ce s-a mai căsătorit cu Hanne, acesta a mărturisit că a crezut că vor putea trece peste și că își vor rezolva problemele. La sfârșitul anului trecut, Hannelore şi Bogdan au părăsit România pentru o scurtă perioadă de timp. Cei doi au plecat la Viena, însă după spusele lui Bogdan, doar ca amici. Acum, Bogdan trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de o altă femeie, pe care vrea să o țină încă departe de ochii curioșilor.

Citește și

Parlamentul britanic a respins acordul privind ieșirea Marii Britanii din UE. Opoziția a anunțat depunerea unei moțiuni de cenzură

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.