Blake Lively flirtează pe Instagram cu soțul ei, Ryan Reynolds, după ce a decis să facă o pauză de la social media

0

Blake Lively a decis să facă o pauză de la rețelele de socializare și să se pregătească pentru nașterea celui de-al treilea copil pe care îl va avea cu soțul ei, Ryan Reynolds. Ultima poză pe care Blake a postat-o pe Instragam cu soțul ei a fost în luna mai, atunci când anunța că era însărcinată pentru a treia oară, însă ea a mai postat în urmă cu o zi și trailer-ul noului film în care va juca, „The rhythm section.”

Aseară însă, Blake Lively a lăsat un comentariu extrem de interesant la ultima postare a soțului ei, Ryan Reynolds. Mai exact, el a postat câteva imagini dintr-o nouă campanie pentru Aviantion Gin, făcând referire la cele două fiice pe care le are cu Blake. „Cearcănele sunt din cauza celor care nu au vrut să doarmă seara trecută, în ciuda faptului că le-am citit Winnie the Pooh și aproape jumătate din The Shining a lui Stephen King.”

Chiar dacă Blake a decis să nu mai fie atât de activă pe social media, ea i-a lăsat un comentariu soțului ei pe Instagram la această fotografie, spunând faptul că este extrem de mândră de alegerile pe care le-a făcut până…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.