Blake Lively este însărcinată pentru a treia oară

0

Actrița Blake Lively este însărcinată pentru a treia oară, ea și soțul ei, Ryan Reynolds, confirmând această veste pe covorul roșu, unde aceasta a purtat o rochie care îi scotea în evidență sarcina.

Joi seară, Blake Lively a făcut o surpriză tuturor, apariția ei la premiera din New York a filmului soțului ei, „Pokémon Detective Pikachu” fiind modul perfect de a face acest anunț. Actrița a purtat o rochie galbenă Retrofête și abia așteptăm să vedem dacă va participa la Gala MET de anul acesta.

Blake Lively și Ryan Reynolds au o viață de familie discretă, așadar nu este deloc surprinzător că au așteptat destul de mult timp pentru a anunța că vor deveni din nou părinți. Cei doi au împreună două fiice, James, în vârstă de 4 ani și Inez, în vârstă de 2 ani.

Faptul că Blake și Ryan vor avea din nou un copil nu este deloc suprinzător, deoarece în 2016 actrița a declarat că ei își doresc o familie mare. „Sunt unul dintre cei cinci copii. Soțul meu este unul dintre cei patru, așadar suntem în mod oficial o familie mare. Puteți merge pe site-ul nostru și vă vom da o parte din copiii noștri.”

În aceeași perioadă, Blake a declarat pentru o revistă internațională cât de protectoare este când…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.