Bianca Rus vrea să scape cât mai repede de soț. „El i-a cerut 7.000 de euro, verigheta și…”

0

 

Bianca Rus și partenerul ei de viață, Antonio, se află în plin divorț. După ce s-a aflat de separarea lor, cei doi și-au adus tot felul de acuzații. Acum, Bianca Rus este mai hotărâtă ca niciodată să încheie socotelile cu cel care i-a fost soț pentru o scurtă perioadă de timp.

Potrivit click.ro, Bianca Rus și Antonio s-au întâlnit în fața judecătorilor la finalul săptămânii trecute.

„El a venit la tribunal însoţit de ambii părinţi, iar ea a fost alături de confidentul ei, Florin Burescu, chemat ca martor în proces. Chiar dacă e apartamentul Biancăi, ea se teme că Giani (n.r. Antonio, soțul ei) va intra în casă cu poliţia, pentru că au încă domiciliu comun în acte şi el poate cere ajutorul autorităţilor. Bianca e terorizată de această posibilitate.

Se trezeşte în fiecare dimineaţă la ora 7:00 şi se machiază, să fie aranjată, dacă intră poliţia peste ea. Ea vrea doar să divorţeze cât mai repede, nu îşi doreşte nici bani, nici nimic.

În schimb, el i-a cerut 7.000 de euro, verigheta şi o parte din banii de la nunta cu peste 350 de invitaţi. Ea însă refuză să-i dea vreun leu, pentru că el i-ar fi tocat mulţi bani în luna de miere din Dubai”, au declarat surse din anturajul celor doi pentru sursa mai sus-menționată.

Cei doi urmează să se…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.