Bianca Drăgușanu a dezvăluit cât de mult câștigă în urma postărilor ei virale de pe Instagram

0

Bianca Drăgușanu se numără printre vedetele cele mai active pe rețelele de socializare și a ajuns în momentul de față să aibă circa un milion de followeri pe Instagram, unde zilnic postează nenumărate story-uri. Înafară de plăcerea pe care o are practicând această activitate, se pare că vedeta câștigă sume consistente de bani, doar că lui Alex Bodi nu-i face plăcere.

Această activitate destul de intensă a Biancăi Drăgușanu pe rețelele de socializare îi displace din ce în ce mai tare soțului ei, Alex Bodi, care i-a și cerut de altfel să posteze mai puțin pe Instagram.

Mai clar, bărbatul consideră că vedeta oferă mult prea multe detalii din viața lor personală, ceea ce poate duce la invidia celor care îi urmăresc.

“Eu am contracte foarte bune din Instagramul meu şi câştig peste 10.000 de euro din tot ce se întâmplă acolo. Minim. Scris pe foaie, pentru care plătesc taxe. Când vine Black Friday fac şi 20.000! Aţi înţeles? Eu trebuie să am tot timpul Instastory!”, a mărturisit Bianca Drăguşanu în emisiunea lui Capatos.

Dacă în urmă cu aproximativ o săptămână Bianca și Alex Bodi au anunțat că urmează să divorțeze, se pare că cei doi s-au răzgândit și au hotărât să își mai dea încă o șansă căsniciei lor.

“Eu cred că soţul meu mă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.