Beyoncé a publicat imagini inedite alături de cei trei copii ai săi

0

Cu ocazia noului an, mai multe vedete au decis să facă o retrospectivă a anului ce tocmai s-a încheiat, iar printre ele se numără și Beyoncé, care a postat pe contul personal de Instagram un video prin care le arată fanilor mai multe momente emoționante petrecute alături de familia sa, din timpul concertelor pe care le-a susținut sau a diferitelor evenimente la care a participat.

Însă, cele mai admirate și apreciate fotografii au fost, desigur, cele cu familia, în special cu fiica sa în vârstă de 7 ani, Blue Ivy Carter, dar și cu gemenii Sir și Rumi, în vârstă de 2 ani. Pe lângă asta, fanii au avut ocazia de a vedea imagini nepublicate cu familia ei în cele mai importante momente, cum ar fi de la aniversarea copiilor sau de la premiera filmului The Lion King, ocazie cu care Beyoncé a creat o melodie în colaborare cu fiica ei, Blue Ivy. De asemenea, fiica artistei a mai apărut și în videoclipul melodiei „Spirit”, care s-a bucurat de un real succes.

În luna decembrie, Beyoncé a apărut pe coperta revistei ELLE USA, ocazie prin care a putut vorbi deschis despre momentele dificile de care a avut…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.