Australia – liderul formației Black Eyed Peas acuză o stewardesă a companiei aeriene Qantas de rasism

0

Cântăreţul american will.i.am a acuzat o stewardesă a companiei aeriene australiene Qantas de rasism, susţinând că aceasta din urmă a chemat în mod inutil poliţia după o altercaţie cu artistul în timpul unui zbor intern în Australia, acuzaţii respinse oficial duminică de către companie, notează AFP.

Într-o serie de tweet-uri sâmbătă, liderul formaţiei Black Eyed Peas, pe numele său real William Adams, a susţinut că stewardesa a devenit „extrem de agresivă” şi a complicat lucrurile în mod inutil după ce el nu auzise un mesaj privind siguranţa pasagerilor din partea echipajului.

Potrivit lui Adams, stewardesa a fost „mai mult decât nepoliticoasă” şi a aruncat gaz pe foc apelând poliţia: cinci agenţi îl aşteptau pe will.i.am la aterizarea la Sydney după un zbor de o oră jumătate de la Brisbane.

„Slavă cerului, ceilalţi pasageri au putut depune mărturie că ea a luat-o razna”, a scris el pe Twitter. „Într-un final poliţia mi-a dat drumul”, a adăugat el.

Cântăreţul susţine că a colaborat „rapid şi politicos” cu poliţia. „Nu vreau să cred că este rasistă, dar şi-a concentrat clar toată frustrarea doar pe persoanele de culoare”, a precizat rapperul.

Un purtător de cuvânt al Qantas a respins însă în totalitate aceste insinuări ale…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.