Au aceeași vârstă, dar pare că-i despart ani buni. Cine arată mai bine?

0

Oana Lis și Lili Sandu

Chiar dacă buletinul arată că sunt născute în același an, Oana Lis pare mai vârstnică decât Lili Sandu. Cele două nu numai că își asumă diferit cei 39 de ani de viață, dar aleg să și trăiască total diferit. În timp ce Oana Lis are un iubit cu 36 de ani mai în vârstă decât ea, Lili se iubește cu un model mai tânăr cu 12 ani.

Oana Lis

Lili Sandu

Viorica de la Clejani, Andreea Marin și Oana Zăvoranu

Greu de crezut, dar adevărat: Viorica de la Clejani este de-o seamă cu Andreea Marin și Oana Zăvoranu! Fără a le vedea buletinul, lumea crede că Viorica e cea mai mare dintre ele trei, urmată de Andreea și de „mezina” Oana, însă realitatea este că toate trei au 44 de ani. Totuși, trebuie menționat că Oana, care arată cel mai bine dintre ele, are câteva operații estetice la activ și are și o genă care-i permite să-și mențină silueta indiferent de modul de viață pe care-l duce.

Viorica de la Clejani

Andreea Marin

Oana Zăvoranu

Mihaela Rădulescu și Tania Budi 

Amândouă arată impecabil și reușesc să se mențină în formă, însă trebuie să recunoaștem că „mama natură” învinge întodeauna „bisturiul”. Faptul că s-a operat în repetate rânduri nu a ajutat-o pe Mihaela Rădulescu să urce pe primul loc în topul femeilor sexy de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.