Ashton Kutcher și Mila Kunis, primele reacții după afirmațiile făcute de Demi Moore în cartea sa

0

Recent, Demi Moore și-a lansat cartea „Inside Out”, în care povestește mai multe aspecte din viața ei personală, mai cu seamă despre experiențele din trecut, care îl includ și pe Ashton Kutcher, din perioada în care cei doi erau căsătoriți.

O sursă a dezvăluit pentru E! News faptul că Ashton Kutcher, dar și soția lui, Mila Kunis, nu sunt deloc încântați de acuzațiile pe care Demi Moore le face. „Este greu să nu ai parte de atenția dorită. Ei nu au niciun interes să fie incluși în această poveste sau să le fie dezvăluite lucruri din trecut. Ashton se aștepta la acest lucru și a fost pregătit. Dar desigur că el ar prefera să nu fie băgat în această poveste”, a declarat o sursă pentru E! News.

În carte, Demi Moore a povestit cum ea a acceptat să întrețină relații sexuale în trei doar pentru a-i face pe plac lui Ashton, dar și cum el a înșelat-o, chiar de două ori. „Demi întotdeauna și-a ținut viața personală departe, iar acum aceste declarații care au în centrul lor viața ei intimă au venit ca o surpriză. Mila și Ashton încearcă să iasă din această poveste și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.