Ariana Grande dă în judecată un cunoscut brand de modă

0

Un nou conflict pare să o aibă în centru de această dată pe Ariana Grande, care a dat în judecată un cunoscut brand, mai exact Forever 21, din cauză că ar fi postat pe rețelele de socializare mai multe imagini cu un model care seamănă destul de mult cu Ariana.

Mai multe imagini din videoclipul „7 Rings”, al Arianei Grande au fost reproduse și folosite ulterior în promovarea brand-ului pe Instragam, iar asemănarea dintre model și Ariana este foarte mare. Mai precis, Ariana are o coadă de cal, este îmbrăcată cu un top și pantaloni sport, iar la fel este și modelul din imagini. În imaginea pe care Forever 21 a postat-o pe Instagram, modelul mai poartă și un accesoriu pentru păr, pe care și Ariana îl poartă în videoclip. Descrierea imaginii conține și versuri ale piesei „7 Rings” (“Gee thanks, just bought it”) și îndeamnă urmăritorii să cumpere piesele vestimentare. Într-o altă imagine, un model poartă pantaloni capri camuflaj și stiletto de culoare roz.

Plângerea are în vedere faptul „că asemănarea este neobișnuită, iar intențiile brand-ului Forever 21 erau clare: să influențeze publicul să creadă că…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.