Are bani de dat! Cu ce sumă figurează Smiley că este dator statului

0

Smiley are de plătit peste 150.000 de lei

Jurnalistul Rareș Bogdan a publicat recent pe pagina de Facebook un document cu lista artiștilor și fotografilor „inventariați” de ANAF. Se pare că versurile piesei „Am bani de dat/ Am datorii la stat” s-au transformat într-o situație reală pentru Smiley. Potrivit documentului publicat al ANAF Argeș, Smiley ar avea de plătit peste 150.000 de lei, pentru depășirea plafonului TVA și nedeclararea veniturilor.

Documentul publicat de Rareș Bogdan se numește „Informare privind acțiunea desfășurată în vederea identificării contribuabililor ce desfășoară activități în cadrul evenimentelor prilejuite de celebrarea căsătoriei civile sau religioase” și a fost adresat vicepreședintelui ANAF Șerban Andrei Nistor de către „șef administrație adjunct” Inspecție Fiscală Argeș în data de 8 ianuarie 2019.

În documentul respectiv, ANAF Argeș se observă că Andrei Maria Tiberiu (Smiley) are de plătit 168.000 lei.

În această situație, se pare că, versurile piesei „Am bani de dat” i se potrivesc perfect lui Smiley:

ANAF a început, din octombrie 2018, să trimită tinerilor însurăței scrisori prin care cere date despre formațiile de muzicieni angajate să cânte la nuntă, despre fotografi și despre restaurantele în care au organizat petrecerea. Cei care…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.