Archie Harrison: semnificația numelui ales de Ducii de Sussex pentru fiul lor | Străine, Vedete

0

Emoționați și foarte fericiți de noul lor statut de părinți, Meghan Markle și Prințul Harry l-au prezentat pe fiul lor lumii întregi, în cadrul unei ședințe foto la Sala St. George a Castelului Windsor.

„Este magic și extraordinar. Am parte de cei mai buni doi băieți din lume. Așa că sunt foarte fericită”, a afirmat Meghan Markle la prima apariție publică de când a născut, menționând faptul că micuțul are „cel mai dulce temperament, este calm, este de vis”.

Și Prințul Harry s-a arătat extrem de încântat de primele zile petrecute cu fiul său, care s-a născut luni, 6 mai 2019: „Este grozav să fii părinte. Sigur, au fost doar două zile, dar suntem absolut încântaţi să avem micul nostru bulgăraş de bucurie.”

Așa cum nepotul Reginei Elisabeta a II-a promisese încă de la prima declarație de după nașterea bebelușului, a urmat și un scurt comunicat din partea Palatului Buckingham pentru a dezvălui numele pe care Ducii de Sussex l-au ales pentru copilul lor.

„Ducele și Ducesa de Sussex sunt încântați să anunțe că și-au numit fiul Archie Harrison. Copilul va fi cunoscut sub numele de Archie Harrison Mountbatten-Windsor”, se arată în comunicat.

Ce înseamnă numele Archie Harrison

Ducele și Ducesa de Sussex au luat prin surprindere pe toată lumea cu alegerea unui nume modern,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.