Apple a anulat prezentarea unui film cu Samuel L. Jackson invocând „preocupări” nespecificate

0

Apple a anunţat miercuri, în ajunul unui prestigios festival de film care se va desfăşura la Los Angeles, că a anulat prezentarea filmului „The Banker”, cu Samuel L. Jackson într-unul dintre rolurile principale, invocând „preocupări”, a căror natură nu a fost specificată, notează AFP.

Filmul, produs de Apple pentru noua sa platformă de streaming, este inspirat din povestea adevărată a doi oameni de afaceri americani de culoare, Bernard Garrett şi Joe Morris, care au sfidat legile rasiale din anii ’50 din Statele Unite.

„Săptămâna trecută, preocupări legate de acest film au fost aduse la cunoştinţa noastră”, a precizat Apple într-o declaraţie transmisă AFP.

„Avem nevoie, alături de cineaşti, de puţin timp pentru a examina aceste preocupări şi de a stabili care sunt cei mai buni paşi de urmat pentru viitor. Acesta este motivul pentru care nu mai prezentăm ‘The Banker’ la Festivalul AFI”, a precizat Apple, fără a da detalii despre natura acestor „preocupări” de ultim moment.

Potrivit unor publicaţii specializate în noutăţile de la Hollywood, această anulare este legată de acuzaţiile făcute de un membru al familiei lui Bernard Garrett, unul dintre antreprenorii din film.

„The Banker”, care urma să fie lansat joi seară la festivalul AFI al…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.