Anna Lesko, incitantă la plajă. Costumul de baie abia o acoperă

0

Cântăreața Anna lesko este una dintre cele mai sexy artiste din showbiz-ul românesc. Artista are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic. Are un trup cu forme care ating perfecțiunea. Iar în costum de baie, vedeta arată de senzație.

Anna Lesko le-a arătat fanilor săi câteva instantanee cu ea la plajă, în vacanța pe care o petrece departe de țară, în Dubai. Îmbrăcată cu un costum de baie de culoare roșie, foarte decupat, cântăreața este mai provocatoare ca niciodată.

Fotografiile de la plajă i-au adus Annei Lesko o mulțime de like-uri de la fanii care au fost încântați să o vadă în costum de baie.

Anna Lesko, în vârstă de 40 de ani, este una dintre cele mai senzuale apariții de pe scena muzicală din România. În anul 2000, a debutat cu piesa Cu tine eu la Festivalul de la Mamaia. În 2002 a apărut și primul material discografic de studio al artistei, Flăcări, ce conține și primul șlagăr al solistei — „Ard în flăcări” — care a rămas până astăzi unul dintre cele mai cunoscute cântece ale sale. În plan personal, Anna Lesko este mama unui băiețel care se numește Adam.

Citește și: VIDEO-CORESPONDENŢĂ | „România din Antarctica’. Ce caută trei români la Polul Sud

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.