Anna Lesko, imagini de infarct. Cât de bine arată artista în costum de baie, la 40 de ani!

0

Anna Lesko a dat peste cap imaginația bărbaților cu cea mai recentă fotografie postată pe contul său de Instagram. Cântăreața îndrăgită, la vârsta de 40 de ani, are un corp cum puține au. Și de altfel nici nu se teme să îl arate ori de câte ori se ivește ocazia.

În urmă cu puțin timp, Anna Lesko a postat câteva imagini pe Instagram, chiar de la piscină. Cântăreața focoasă poartă un costum de baie destul de micuț și astfel putem observa formele superbe și trupul bine definit. Cu alte cuvinte, vedeta noastră arată mai bine ca la 20 de ani, cu toate că are 40.

Anna Lesko și-a uimit fanii de multe ori cu fel de fel de poze sexi. Vedeta nu se sfiește să-și arate corpul perfect definit, chiar și în cele mai incitante poziții. Iar bărbații se bucură de fiecare dată să o admire.

“Ce privelişte frumoasă!!??”/ “Rămâi o femeie frumoasă…?”/ “Superbă❤️” ,sunt doar unele dintre comentariile fanilor.

Anna Lesko este din ce în ce mai cunoscută pentru silueta de invidiat pe care o are, însă din câte se știe, îi este dificil să o mențină. Cântăreața urmează o dietă destul de severă, pe care o mai ține atunci când i se pare că s-a mai îngrășat. Din fericire pentru toți admiratorii acesteia, Anna și-a spus secretul care o ajută să se…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.