Anna Lesko a fugit în Dubai să scape de epidemia de gripă. Băiețelul ei a vrut la plajă, ea s-a conformat

0

Încă de când a devenit mamă, în martie 2014, Anna Lesko a fost extrem de grijulie cu fiul său, Adam. A avut grijă ca acestuia să nu-i lipsească de la mese alimentele bogate în vitamine. Și l-a ținut departe de dulciuri până la trei ani. Atunci când, de ziua lui, micuțul a avut voie să guste din tortul aniversar.

Sănătatea copilului este foarte importantă pentru ea. Așa că atunci când a apărut pericolul gripei, s-a gândit să plece din țară pentru a-l feri de boală. Iar asta s-a potrivit perfect cu faptul că familia plănuia o vacanță într-o țară caldă. Pentru că Adam e fan soare și mare!

Exact înainte ca ministrul sănătății să declare epidemia și fix după un concert pe care nu l-a putut anula sau amâna, Anna și-a făcut bagajele și a plecat, cu iubit și fiul, în Dubai. Acum, basarabeanca e departe de pericole și se distrează de minune cu băiețelul ei, nu doar la plajă, ci și prin magazine, la shopping, unde Adam a dus-o pentru că vrea să-și mărească colecția de mașinuțe.

Nu mai vrea la munte, după accidentul de la schi din 2011

Anna Lesko iubește și vacanțele la munte, iarna, nu doar pe cele în destinații exotice, însă după accidentul de schi suferit la începutul anului 2011, în Franța, a decis să se țină departe de pârtii o vreme. Cântăreața…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.