Angelina Jolie și Brad Pitt lansează un nou vin, deși sunt despărțiți

0

Reprezentanții cramei celor doi actori, Miraval, au anunțat ieri că lansează un nou vin rosé, numit Studio by Miraval. Sticla va apărea în luna martie și este un amestec de struguri Grenache, Rolle, Cinsault și Tibouren, și este numit după trecutul proprietății, care obișnuia să fie un studio de înregistrări.

Artiști precum Pink Floyd, AC/DC și Sade au înregistrat în studio-ul de aici, după ce cântărețul de jazz Jacques Loussier, care a deținut locul în 1977, a construit un studio deasupra cramei. Potrivit unui comunicat de presă, proprietarii cramei, Brad Pitt și Angelina Jolie, intenționează să conserve natura inspirațională a proprietății care a fascinat muzicienii de-a lungul timpului.

Angelina și Brad au achiziționat Miraval în 2012, la patru ani după ce au descoperit-o. Cei doi s-au căsătorit aici în august 2014, iar anunțul divorțului, doi ani mai târziu, a stârnit zvonuri potrivit cărora crama va fi pusă în vânzare. Contrar celor auzite, se pare că foștii soți intenționează să păstreze proprietatea.

Citește și:
Prințul Harry și Meghan Markle încurajează diversitatea și problemele tinerilor

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.