Angelina Jolie se gândește să candideze la președinție?

0

Angelina Jolie nu este cunoscută doar pentru cariera în industria cinematografică, ci și pentru acțiunile umanitare pe care le-a desfășurat de-a lungul timpului. Angelina ajută refugiații care vin din țările afectate de război și își folosește vocea pentru a deveni una dintre cele mai cunoscute activiste ce promovează empowerment-ul și siguranța femeilor, lucrând cu asociații de prevenire a violenței sexuale.

Întrebată dacă se gândește să candideze la alegerile prezidențiale, Angelina le-a răspuns celor de la People: „Niciodată să nu spui niciodată. Încerc să vorbesc despre lucrurile în care am încredere. Dacă vă uitați în jurul lumii, există mult mai multe fete și femei care nu doar că nu cunosc progresul, drepturile lor nu sunt respectate”, a spus Jolie, în contextul legilor din jurul lumii care tratează femeile drept cetățeni de clasa a doua.

Angelina a adăugat că nu este suficient ca legile să se schimbe, ci să aibă o autoritate clară în ceea ce privește problemele sociale importante care afectează societatea. „Una dintre prioritățile noastre este înființarea permanentă a unei autorități internaționale care să investigheze crimele din război, inclusiv violul în masă și alte forme…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.