Andreea Zaragiu de la “Exatlon” era să fie exmatriculată

0

Andreea Mihaela Zaragiu are 32 ani și în spatele zâmbetului ei cald ascunde o fire de luptătoare ce a urcat de zeci de ori pe podiumul unor competiții „dureroase”. Iar pumnii căliți în sute de confruntări și picioarele pline de mușchi îi confirmă această calitate. În prezent una dintre cele mai eficiente și apreciate antenoare de fitness și de arte marțiale, Andreea a decis că „bătaia e ruptă din Rai” încă din adolescență.

De la 12 ani mă aflu mai mult între băieți. Viața mi-a dat ocazia să-i bat pe mulți dintre ei, că nu puțini au fluierat după mine, pe stradă. Fete? Doar în ring, altfel, mi se pare absurd să mă bat cu o fată. Nu prea am avut prietene, fetele sunt smiorcăite’, ne declara Andreea în 2006.

Pasiunea ei pentru împărțit pumni era să-i aducă necazuri, pentru că era să fie exmatriculată, în clasa a VIII-a, după ce i-a bătut pe aproape toți băieții din clasă! Din fericire, a scăpat basma curată, până la urmă, și și-a redirecționat energia către sportul de performanță. Atunci a luat calea sălilor de antrenamente și, după multă muncă, a ajuns să facă față aproape oricărui competitor din ring. A devenit multiplă campionă națională la wushu, apoi, la doar 20 de ani, campioană europeană kempo!

Până la 22 de ani, avea la activ…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.