Andreea Raicu a dezvăluit lista cu alimente pe care nu le consumă niciodată | Româneşti, Vedete
.
Andreea Raicu, în vârstă de 41 de ani, este adepta mișcării fizice și face sport aproape zilnic, mânâncă doar alimente sănătoase și a reușit să-și reechilibreze psihicul astfel încât să lucreze în favoarea sa. În plus, pentru a-și susține pe deplin stilul de viață adoptat, „micuța japoneză”, așa cum a fost poreclită ca urmare a pasiunii pe care o are pentru fotografie, are o listă cu alimente la care are interzis și pe care nu le consumă absolut niciodată.
Andreea Raicu a dezvălui pe blogul său care sunt aceste alimente, dar și care este explicația pentru care le-a exclus complet din meniu:
Margarină: „Erau vremuri când se spunea că margarina e chiar mai sănătoasă decat untul, cand ea de fapt este plină de grăsimi nesaturate care-ți blochează arterele și îți cresc colesterolul. Mai bine consumi unt cu moderatie, esti mult mai câștigată.”
Mezeluri: „Aceste cărnuri de slabă calitate sunt pline de nitriți, arome artificiale, coloranți și mult prea mult sodiu.” – scrie Andreea Raicu adaugând că unul din motivele dezvoltării cancerului este, conform OMS, carnea procesată.
Băuturi carbogazoase: „Vrei să bei calorii goale? Sucurile carbogazoase sunt create cu sirop de porumb bogat în fructoză și nu au absolut nicio valoare nutrițională.” Vedeta le-a înlocuit…
Citeste continuarea AICI