Andreea Răducan este însărcinată. Fosta gimnastă va deveni mămică pentru a doua oară | Româneşti, Vedete

0

Andreea Răducan, în vârstă de 35 de ani, trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa și abia așteaptă să-și strângă bebelușul la piept. Anunțul că este însărcinată pentru a doua oară a fost făcut chiar de sportivă pe conturile de socializare, acolo unde a și publicat o fotografie cu burtica de gravidă:

Trăind pentru a doua oară cel mai minunat sentiment pe care Dumnezeu ni l-a oferit nouă, femeilor! #recunoscătoare#sarcină#băiețel#îmiiubescfamilia”, – a scris Andreea Răducan pe Instagram.

Andreea Răducan trăește de 8 ani o frumoasă poveste de dragoste alături de Daniel Tandreu, cel care în anul 2016 i-a și devenit soț. Cei doi mai au împreună o fetiță, pe nume Amira Sophia, în vârstă de 2 ani.

Andreea Raducan si sotul sau, Daniel

Andreea Răducan, multiplă campioană olimpică și mondială la gimnastică, în prezent preşedinte al Federației Române de Gimnastică, s-a retras din activitate în anul 2002. Andreea Răducan a rămas în istoria gimnasticii românești atât grație performanțelor sale, amintind că a câștigat aur pe echipe și argint la sărituri la Jocurile Olimpice din 2000 de la Sydnei, cinci titluri mondiale, o medalie de argint şi una de bronz la Campionatul Mondial, o medalie de argint şi una de bronz la Campionatele Europene, dar și grație nedreptății la care a fost supusă la…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.