Andreea Marin, surprinsă goală în pat

0

Chiar și așa, Andreea Marin își ține în continuare fanii la curent cu tot ceea ce face.  De data asta, fosta soție a lui Ștefan Bănică s-a afișat într-o ipostază sexy, așezată în pat acoperită doar de o pătură și cu prosopul pe cap.

„Doamne, ce prințesă frumoasă! Andreea cum poți să arăți așa, ești incredibilă!,  Foarte frumos, Ce scumpă ești ! Mii de pupici, Foarte frumoasă”, i-au transmis fanii, pe contul de socializare.

Andreea Marin a suferit recent o operație la coloană, iar acum se află în perioada de recuperare, care decurge perfect, după cum spune chiar vedeta, în urma unei vizite la medic.  „De ce postăm? Ce ne împinge de la spate să le împărtășim altora ce simțim, ce ne dorim, ce visăm, ce iubim? Care e logica lucrurilor? Uneori, e doar logica sufletului fiecăruia dintre noi, nimic complicat, nimic elaborat, uneori pur și simplu simțim să mulțumim! Asta fac și eu astăzi. După un „hop’ traversat la finalul anului trecut, tocmai m-am intors de la controlul medical care mi-a confirmat ca sunt bine, că mă vindec frumos și sigur. Așa că am de spus un mulțumesc. Și o fac mai jos, cu toată inima’, a scris Andreea Marin pe Facebook.

Citește și

Adevărata față a vieții din Paradis! Un român e manager de restaurant în Marbella, stațiunea unde…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.