Andreea Ibacka a născut o fetiță perfect sănătoasă | Româneşti, Vedete

0

Andreea Ibacka, în vârstă de 33 ani și Cabral, 41 ani, au devenit părinții unei fetițe perfect sănătoase. După îndelungi așteptări, având în vedere că Andreea a depășit termenul și a născut la nouă luni jumătate, iată că pe data de 4 octombrie a sosit sorocul. Vestea că Andreea naște astăzi a dat-o chiar Cabral pe pagina sa de Facebook, unde a postat o fotografie din maternitate, alături de care a scris: „Gata! E timpul!”.

3 ore mai târziu, acesta a anunțat sosirea pe lume a micuței, într-un mod caracteristic lui… printr-o glumă.

În luna octombrie, cei doi mărturiseau în UNICA faptul că sunt nerăbdători să o cunoască pe „Petunia”, așa cum a fost alintată cea mică pe tot parcursul sarcinii. „Este un copil dorit, care ne-a ales în momentul potrivit„, spunea Andreea.

Andreea și Cabral Ibacka pe coperta UNICA octombrie 2018

Andreea și Cabral Ibacka, cei mai fericiți părinți

Cu toate că și-au dorit mult acest copil, sarcina i-a prins pe Andreea și pe Cabral cu casa în curs de renovare, astfel că au trecut printr-o perioadă plină de emoții, după cum Andreea însăși ne mărturisea în octombrie. „Încă ne batem cu gletul de pereți și ne certăm cu șapa, să se așeze toate mai repede și să ne mutăm înapoi acasă până se naște bebe. Și, totuși, printre picături am reușit să mergem amândoi la ecografii, să citesc…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.