Andreea Bănică, despre relația dintre ea și soțul ei în această perioadă: „Nu e uşor să ţii o relaţie atât de mult timp”

0

Andreea Bănică nu-și mai împarte patul cu soțul ei încă de când Noah a venit pe lume, pentru că preferă să îl simtă aproape. Artista găsește totuși timp și pentru clipe de romantism atunci când pleacă în deplasare, fiind momentul în care profită din plin de momentele libere.

„Romantism pentru mine şi Lucian înseamnă să dormim împreună, de la o vreme, pentru că eu dorm cu Noah, cu cel mai nou bărbat în viaţa mea, am grijă de el, schimb pampers, spăl… Nu l-am mutat cu Sofia, pentru că ea merge la şcoală, trebuie să aibă creierul odihnit”, ne-a dezvăluit Andreea.

În plus, vedeta a mărturisit că nu este tocmai ușor să mențină atât de mult timp o relație.

„Dacă avem pe cineva cu care să-l lăsăm pe Noah într-o seară, atunci găsim şi noi momentul nostru de relaxare, de romantism. Noi suntem romantici oricum, mai importante într-o relaţie sunt comunicarea, iubirea, respectul. Nu e uşor să ţii o relaţie atât de mult timp, dar noi mergem mai departe, că suntem bine, avem ce ne trebuie, avem copii, suntem sănătoşi”, a mai adăugat cântăreaţa, conform Libertatea.

Pentru că discuțiile și certurile din timpul concertelor parcă nu se mai opreau, artista a decis că acesta este momentul ca ea și soțul ei să rămână implicați împreună doar în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.