Andreea Bălan schimbă nașii pentru cel de-al doilea copil. „Acum e rândul lui George să aleagă”

0

Andreea Bălan a dezvăluit că nașii de botez ai fetiței care va veni pe lume la începutul lunii martie nu vor fi aceeași cu cei ai Ellei.

Artista a ales prima dată cine vor fi părinții spirituali, iar acum este rândul lui George Burcea, partenerul ei de viață.

„Nașii nu vor fi aceeași. Acum este rândul lui George să aleagă. Prima dată am ales eu, acum va alege el”, a declarat Andreea Bălan pentru revista Viva.

Andreea Bălan și George Burcea, alături de nași fetiței lor, Ella

Andreea Bălan este prezentă pe scena muzicală din România încă de pe vremea când era doar o copilă și cânta în trupa Andre, alături de Andreea Antonescu. După destrămarea trupei, artista a început cariera solo, bucurându-se de mare succes. Andreea Bălan este căsătorită cu actorul George Burcea din luna martie a anului 2017. Cei doi au împreună o fetiță, Ella. Andreea Bălan este însărcinată cu cel de-al doilea copil, urmând să nască în luna martie a acestui an.

Citește și: Frații Cantona vin în România să facă un film despre Steaua! Libertatea a aflat totul de la Joel, fratele mai mic din „clanul Cantona”

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.