Andreea Bălan, răspuns dur la criticile aduse: „Un copil lipsit de mângâieri, aprecieri, blândețe și iubire, va deveni un adult flămând”

0

„Fericirea și iubirea se învață în copilarie atunci cand ești iubit de către părinții tai. Dacă nu ai parte de iubire când ești mic, mai tarziu în viață nu vei ști să fii fericit, nu vei ști să iubești și să accepți iubirea celor din jur. De la părintele de același sex cu tine, ar trebui să înveți iubirea de sine, iar de la parintele de sex opus, iubirea față de un partener.

Un copil lipsit de mângâieri, aprecieri, blândețe și iubire, va deveni un adult flămând, rătăcit prin viață, care va căuta mereu ceea ce nu a avut când era mic, va avea repere eronate, va fugi din anumite situații, va lua decizii nepotrivite vieții sale, va sabota și va proiecta pe orice partener neajunsurile sale sufletești.’, a transmis Andreea Bălan pe Instagram.

Andreea Bălan susține că este destul de dificil să fii mamă singură a doi copii

Comentariile au început să vină unul după altul după această afirmație. „Atac direct asupra fostului soț” a fost o părere a unui internaut. Bineînțeles, reacțiile din partea vedetei nu au întârziat să apară:

Nici pe departe atac, este o concluzie. Eu știam din cărți și de la terapie aceste lucruri, dar să le trăiești cu partenerul tău e altceva și nu e ușor deloc să fii mamă singură’, a mărturisit Andreea Bălan, conform cancan.ro.

De asemenea, au existat și multe…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.