Andreea Bălan, prima apariție televizată după stopul cardio-respirator suferit în timpul nașterii | Româneşti, Vedete

0

Andreea Bălan, în vârstă de 34 de ani, a suferit un stop cardio-respirator în timpul nașterii. Artista a explicat că starea sa de sănătate este bună în prezent și că medicii i-au dat acceptul ca în trei-patru luni să își poate relua activitatea artistică: „Imediat după ce am pupat-o pe fetiță am intrat stop cardio-respirator și a început resuscitarea. Mi s-au administrat medicamente și cred că medicamentele m-au făcut să uit ceea ce s-a întâmplat cu cinci minute înainte”, – a dezvăluit Andreea Bălan.

Andreea Bălan a explicat care a fost cauza stopului cardio-respirator din timpul nașterii: „Nu se întâmplă doar la cezariană. Se poate întâmpla și când se naște natural și acel lichid amniotic ajunge în fluxul sanguin (…) Un minut a durat resuscitarea. După ce m-au cusut, m-au redeschis pentru că am început să sângerez și au început să curețe tot ce era acolo. Am făcut două RMN-uri, tot felul de analize și în continuare fac. Cele mai importante sunt aceste RMN-uri să vadă dacă am ceva la creier. Au ieșit bine”, – a mărturisit Andreea Bălan în emisiunea Xtra Night Show, moderată de Dan Capatos.

Andreea Bălan, prima apariție televizată după stopul cardio-respirator suferit în timpul nașterii

Andreea Bălan este nerăbdătoare să se întoarcă pe scenă și să-și reia activtatea artistică: „Două luni să se vindece operația și peste patru luni să încep…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.