Andreea Bălan nu îl mai lasă pe George Burcea să își vadă fetele: „O perioadă, va sta departe de fete”

0

Îngrijorată din cale afară pentru fiicele sale, Andreea Bălan a decis să se izoleze în perioada următoare din cauza coronavirusului, fetițele ei aflându-se la vârste fragede și mai predispuse la îmbolnăviri. De aceea, vedeta a decis ca vizitele pe care fostul soț, George Burcea i le făcea pentru a le vedea pe fete, au fost suspendate.

Andreea Bălan se află în casă cu mama sa și cu fetițele Ella și Clara, iar pentru că se află în autoizolare, George nu va mai putea să își viziteze fetele, cu toate că ar locui aproape unii de ceilalți.

„În perioada asta, cu epidemia de coronavirus în desfăşurare, George a decis să nu mai meargă acasă la Andreea Bălan. Nu îşi va mai vedea fetiţele o perioadă. Oricum ar fi fost oarecum dificil, Andreea Bălan a decis să se izoleze acasă, cu cele două fetiţe şi mama ei, şi ar fi fost greu de convins să mai lase pe cineva în casă.

George Burcea ar fi fost de acord fără probleme cu hotărârea Andreei Bălan

 „Andreea este extrem de precaută, se teme pentru fetiţele şi pentru mama ei, nu vrea să le expună, indiferent de cine este vorba. Din fericire, Andreea şi George nu s-au certat şi pe această temă, el a anunţat că, o perioadă, va sta departe de fete” au declarat persoane din apropierea celor doi pentru…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.