Andreea Antonescu, mărturisiri inedite din viața ei: „Eroul vieţii mele va rămâne tatăl meu”

0

Andreea Antonescu se numără printre simbolurile de valoare ale muzicii românești, asta pentru că în anii 90 făcea parte din mult râvnita trupă Andre, alături de colega sa de scenă, Andreea Bălan. Cu toate că nu a renunțat de tot la muzică, Andreea Antonescu s-a orientat și către alte aspecte, cum ar fi viața personală. În prezent vedeta are o fiică și a divorțat în urmă cu puțin timp.

În cadrul unui interviu pentru un post tv, Andreea a discutat liber despre felul său de a fi, despre ce a reprezentat celebritatea în adolescența sa, dar și marea sa decepție în viață, faptul că era certată cu tatăl ei atunci când acesta a murit.

Atunci când a fost întrebată ce nu face Andreea Antonescu niciodată, artista a dat un răspuns surprinzător:

„Nu mănânc îngheţată! Aproape niciodată… Am ani de zile când nu mănânc îngheţată. Poate a fost o chestie de autoprotecţie, să am grijă de gâtul meu. Am realizat că îngheţata îmi face rău, eu fiind şi o fire bolnăvicioasă de mică. Nu prea mănânc nici fructe, pentru că am avut probleme cu stomacul – am avut început de ulcer şi am eliminat ce îmi face rău. Şi mai e ceva ce nu ştie lumea: nu-mi place să dorm singură”, a mărturisit artista.

Andreea a discutat și despre tatăl ei, cel i-a fost impresar o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.