Anca Serea, mamă a șase copii, își mai dorește încă unul: „De ce nu?”

0

Anca Serea are 38 de ani și se poate numi o mamă erou. Vedeta a adus pe lume în urmă cu doar câteva zile cel de-al șaselea membru al familiei, o fetiță ce va purta numele Leah. Înafară de ea, Anca mai are acasă încă două fete: pe Sara (10 ani) și Ava (5 ani), dar și trei băieți. David este cel mai mare dintre frați (17 ani), Noah care are 6 ani și Moise (3 ani). Cu toate acestea, vedeta a răspuns hotărâtă „DA!” la întrebarea dacă și-ar mai dori încă un fiu sau o fiică.

Chiar dacă spune că este cam devreme să se gândească la acest lucru, Anca afirmă că nu ar refuza o nouă sarcină. În momentul în care a fost întrebată pe pagina ei de Instagram dacă ar mai face încă un copil, bruneta a răspuns fără ezitare:

„Este prea devreme să mă gândesc la acest lucru:)! Dar… de ce nu?”.

Anca Serea a născut de cinci ori natural și o dată prin cezariană

Cu toate că a născut de cinci ori natural, Leah a apărut pe lume în urma unei operații mai dificile de cezariană, ce a speriat-o puțin pe proaspăta mămică. Anca le-a dezvăluit fanilor ce o urmăresc în mediul online ce s-a întâmplat și de ce a ajuns la această decizie:

”Naşterea micuţei Leah-Maria, bebeluşa cu ochii de azur! ? Iată că a venit pe lume şi cea de-a şasea minune a familiei noastre, o fetiţă minunată, pe care am aşteptat-o cu drag. Naşterea ei nu a fost însă una uşoară, motiv pentru care sunt convinsă că va fi un copil special. Vă povestesc pe scurt aici cum a decurs.

Deşi eram convinsă că voi naşte natural şi de această dată, destinul a vrut că lucrurile să fie altfel. Toată sarcina a decurs normal, fără vreo problema de sănătate. Atât bebeluşa cât şi eu am fost bine, însă săptămâna trecută, în urmă unei ecografii efectuate pentru că se apropia termenul naşterii am aflat o veste şocantă: Leah se află în prezentaţie pelvină….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.