Amănunte nemaiauzite din relația Lidiei Buble cu Răzvan Simion. „Tu ești sigură de treaba asta?”

0

 

Cântăreața Lidia Buble formează un cuplu cu Răzvan Simion, prezentatporul matinalului de la postul de televiziune Antena 1. Cei doi se înțeleg perfect, însă sunt extrem de discreți când vine vorba despre relația lor.

Cu toate acestea, Lidia Buble a oferit amănunte nemaiauzite până acum despre cum a început povestea de dragoste dintre ea și Răzvan Simion.

„El şi-a făcut curajul de a mă aborda. Apoi au urmat şi primele noastre întâlniri… Iar eu, când ştiam că se apropie momentul să plece, plângeam. Deşi ştiam că urma să ne vedem a doua zi.

Dar plângeam de fericire şi de dor, pentru că abia aşteptam să-l văd următoarea zi. Nu mi s-a întâmplat asta cu nimeni altcineva în afară de el.

Şi da, eu am fost prima care a spus „Te iubesc”. El s-a uitat la mine şi a spus: „Tu eşti sigură de treaba asta? Vezi că sunt două cuvinte mari””, a dezvăluit Lidia Buble pentru okmagazine.ro.

Citește și: 14 ani de la moartea lui Teo Peter. Adrian Ordean are amintiri groaznice: chemat să ia ce-a rămas, într-o pungă!

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.