Am întrebat 10 bărbați ce cred despre Valentine’s Day, iar răspunsurile lor te vor surprinde

0

A găsi 10 bărbați care să ne spună cu sinceritate ce cred despre aceste două sărbători dedicate dragostei nu a fost deloc ușor. Am apelat la colegi de muncă, prieteni, iubit (măcar așa știu la ce să mă aștept), fost iubit (iar răspunsul lui explică multe), chiar și simple cunoștințe de pe Facebook sau Instagram cu care nu interacționasem decât la cel mai mic nivel. Și a urmat o lungă perioadă de insistențe, de reamintiri, de încercări de convingere că este doar o întrebare la care așteptăm un răspuns simplu, dar justificat.

Să nu ne înțelegi greșit, articolul nostru nu se vrea a fi o dovadă științifică legată de Valentines Day și despre cum văd bărbații această zi, ci doar o încercare de a intra un pic în mintea lor. Am abordat bărbați cu vârste cuprinse între 23 și 45 de ani, căsătoriți, logodiți, implicați în relații de lungă durată sau, din contră, singuri și în căutarea unei partenere.

Și trebuie să recunoaștem că răspunsurile ne-au surprins într-o anumită măsură, deși, așa cum vei citi mai jos, există o părere majoritară și care va dezamăgi cu siguranță pe cele dintre voi care așteptați aceste două zile ale iubirii.

Toader este căsătorit de foarte mulți ani, are o fetiță superbă de trei ani și recunosc că rar am întâlnit un bărbat atât de îndrăgostit de soția lui. Cu toate acestea, părerea lui despre Valentines Day este vehementă: „Orice sărbătoare care aduce fericire este bine-venită. Dar Valentines Day este o sărbătoare care nu are nicio legatură cu România, fiind pur comercială, iar Dragobete, pentru cea mai mare parte a românilor, nu există pentru că nu a fost promovat. Așa că pentru mine niciuna nu înseamnă nimic. Dacă până la acea dată nu ai zis te iubesc sau nu ai adus o floare soției sau iubitei, atunci ești penibil să…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.