Alina Ceușan, la un pas de a renunța la vlogging. Ce a pățit vedeta

0

Alina Ceușan se numără printre cele mai iubite fenomene din mediul virtual. Cu toate că multe doamne și domnișoare și-ar dori să fie în pielea frumoasei blonde, vloggerița a dezvăluit că nu este totul frumos și roz în viața ei.

Alina Ceușan a mărturisit, în cadrul unui interviu care a fost cel mai dificil moment cu care a dat piept de când a devenit vedetă în mediul online. Blondina admite faptul că i-a fost atât de greu în acea perioadă încât a vrut să renunțe de tot la toată celebritatea primită în mediul virtual:

„Am avut și perioade mai puțin bune, nu știu dacă să dau musai vina pe social media, lucrurile vin și trec, sunt zile bune în viață, momente extraordinare în care vrei să sari în sus de fericire, momente absolut banale, prin care trebuie să treci zi de zi și momente foarte proaste prin care, de asemenea, trebuie să treci în viața asta.

Cred că toate momentele mele de low au fost legate și de ceva personal, dincolo de social media. Exista multă „perfecțiune” în social media, dar până la urmă câteodată asta e inspirația și cumva asta căutam să vedem: ceva frumos, ceva amuzant.

Am suferit enorm când a murit bunica mea și atunci am simțit că nimic din ceea ce fac nu mai are sens – un lucru care ni se întamplă tuturor, orice am face…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.