Alexandra Furnea victimă Colectiv: – News24.ro

0

 Alexandra Furnea, supraviețuitoare Colectiv, a scris pe Facebook că 30 octombrie 2015 nu a fost doar o noapte, deoarece calvarul a continuat până în prezent, iar victimele continuă să ardă. „4 ani mai târziu: o șansă la schimbare, ratată”, scrie tânăra.

Alexandra Furnea scrie pe Facebook un mesaj la 4 ani de la Colectiv, chiar înainte de a șasea procedură de needling chirurgical. Tânăra spune că toată viața va trebui să fie supusă unei astfel de proceduri și unor operații de reconstrucție dacă „vrea să fie bine”.

Redăm, mai jos, mesajul integral pe care Alexandra Furnea l-a postat pe pagina sa de Facebook.„Privesc cerul mohorât de octombrie pe fereastra sălii de operație. Norii au format peste soarele tomnatic un scut, ca și cum ar vrea să apere Pământul de el. În timp ce aștept să își facă anestezicul efectul, îmi ocup mintea cu gândul că lunile acestea friguroase nu sunt altceva decât încercarea naturii de a vindeca pielea arsă de vară a planetei. Mi se înfioară cicatricile sub crema cu lidocaină și îmi strâng prosopul steril în jurul trupului. Cumva, imaginea pe care am evocat-o îmi face rău așa că îmi iau ochii de la geam și privesc în jur. Sala este de un alb impecabil și strălucește de curățenie. Aparatura nouă așteaptă cuminte sosirea medicului care pregătește instrumentarul în încăperea de alături. Este a șasea procedură de needling chirurgical pe anul acesta și operația a fost planificată pentru data de 29 octombrie. Toată viața, dacă vreau să fiu bine, va trebui să vin la needling și la operații de reconstrucție. Toți vom trebui să facem asta, pentru ca cicatricile noastre să nu devină și mai bolnave. Mâine se împlinesc 4 ani de la incendiu.

Chirurgul a intrat în sală și îmi zâmbește cald. Ține în mână rola de titan cu ace lungi cu care îmi va face intervenția. În timpul acesteia, cu dibăcie, medicul plimbă instrumentul peste…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.