Alex Velea și Simona Gherghe

0

Alex Velea revine de luni pe micul ecran, la emisiunea de la Antena 1. „Eu de pe 7 reiau «Accesul». M-am angajat, sunt TV host de luni până vineri. Lucrul cu Simona Gherghe este extraordinar, este o colegă foarte bună și o prietenă adevărată, mi-e superdragă, am de învățat de la ea, relația noastră de amiciție este într-un continuu progres, îmi place”, ne-a mărturisit entuziast artistul.

Cum emisiunea se axează pe diverse cazuri sociale, artistul recunoaște că în sezonul trecut, primul pentru el în calitate de coprezentator, nu i-a fost deloc ușor. Și asta din cauza problemelor prezentate în emisiune, în fața cărora nu avea cum să rămână indiferent.

„Simona Gherghe mi-a dat sfaturi, cum să îmi stăpânesc emoțiile, să învăț să mă detașez de anumite subiecte cu care mă încărcam, pentru că în prima săptămână am plâns. Mă întristau foarte mult toate treburile astea cu diverse persoane care sufereau de diverse boli”, a declarat, pentru Libertatea, Alex Velea.

„Am lansat niște piese foarte tari. Lauda de sine nu miroase a bine, dar așa e”

Artistul recunoaște că pe lângă proiectul pe care l-a început în 2018 în televiziune și care i se potrivește, s-a bucurat de rezultate excepționale și pe plan muzical.

„2018 a fost extraordinar, am avut succes…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.