Alex Rodriguez face dezvăluiri inedite despre relația cu Jennifer Lopez

0

Alex Rodriguez și Jennifer Lopez formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de vedete și, potrivit declarațiilor lui Rodriguez, cântăreața este „șefa” familiei. Și vorbim despre o familie numeroasă, căci Lopez are doi copii din fosta căsătorie cu Marc Anthony (gemenii Emme și Maximilian, în vârstă de 11 ani), iar Rodriguez are două fiice, Natasha, în vârstă de 14 ani, și Ella, 11 ani, din fosta căsătorie cu Cynthia Scurtis.

Invitat în emisiunea Today with Hoda & Jenna, Rodriguez a fost întrebat direct de Andy Cohen „cine poartă pantalonii” în relația lui cu Lopez. Cu siguranță nimeni nu se aștepta ca fostul jucător de baseball să recunoască faptul că nu el este personalitatea care domină în această relație.

„Înainte ca ea să ajungă acasă, eu sunt șeful”, a declarat Alex Rodriguez. „Când ajunge ea acasă, s-a terminat. Avem patru copii și niciunul nu ascultă de ce spune tatăl. Nu mă deranjează, ea este o persoană incredibilă”.

Avem iată încă o dovadă a personalității puternice care este Jennifer Lopez, însă logodnicul ei îi este alături ori de câte ori…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.