Alex Rodriguez face dezvăluiri amuzante despre Kylie Jenner

0

Alex Rodriguez a participat la Gala MET alături de Jennifer Lopez și, într-un interviu pentru Sports Illustrated, acesta a vorbit despre vedetele cu care a împărțit masa la faimosul eveniment.

„Am avut o masă grozavă. Tipul de culoare din The Wire – Idris Elba și noua lui soție. O cântăreață faimoasă lângă mine, nu-i știu numele. Versace-Donatella. Le-am avut și pe Kylie și Kendall. Și un gentleman asiatic din Rich Asians, personajul principal”, a dezvăluit acesta.

Evident, a fost o masă formată din cele mai importante nume din industrie, însă Alex Rodriguez a dezvăluit că o singură persoană a vorbit despre averea ei. „Kylie vorbea despre Instagram și rujul ei și cât de bogată este”, a declarat fostul jucător de baseball.

Având în vedere succesul de care se bucură Kylie Jenner, nu este deloc surprinzător că ea se laudă cu averea pe care o obținut-o. În martie ea a fost numită de către revista Forbesc cea mai tânără miliardară și, totodată, cea mai tânără miliardară care a câștigat singură această avere de aproape 1 miliard de dolari.

În schimb, potrivit money.com, Alex Rodriguez și Jennifer Lopez au…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.