Alex Filip, la „Ultimul Trib”: „A fost cea mai cruntã noapte de care am avut parte!”

0

 

Dupã ce ieri searã au avut proba de salvare”, care le-a adus câştigul Lemurilor şi i-a trimis pe Crocodili direct la nominalizare, nici noaptea următoare nu a fost prea bună pentru echipa roşie. O ploaie puternică le-a dat mari bătăi de cap, neputând să se odihneascã deloc.

„A fost cea mai cruntă noapte de care am avut parte!”, a fost dezvãluirea cu care Alex Filip a început dimineaţa.

„Am mai trăit o noapte pe insulă când a plouat, dar nu a fost atât de rău ca aseară!”, a mai completat acesta. Alex a fost cel care a terminat proba trecutã pe ultimul loc, devenind astfel duelist, iar apoi echipa a votat-o pe Lola ca fiind al doilea duelist, astfel cã în seara aceasta, Crocodilii se pregãtesc pentru un duel în interiorul echipei.

Nici pentru Lemuri ziua nu debutează foarte bine. Chiar dacă la ei nu a plouat, foamea a fost cea care le-a dat trezirea şi, din pãcate, opţiunile pentru masã nu erau deloc variate.

„Am avut noroc cã n-a plouat, dar avem probleme cu mâncarea!”, a povestit Daniel Chiriţã la trezire, iar Ioana a completat şi ea:

„Ne-am trezit şi ne uitãm la foc, pentru cã nu avem ce mânca!”.

Noaptea n-a fost prea plãcutã nici pentru lemurul Mircea Zamfir care susţine cã noaptea trecutã un alt crab de pe plajã i-a dat bãtãi de cap şi nu l-a lãsat…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.