Alessandra Stoicescu și-a botezat fetița

0

Prezentatoarea TV Alessandra Stoicescu și-a botezat ieri fiica, Sara Maria Francesca, în vârstă de trei luni. Botezul micuței Sara Maria Francesca a avut loc la Parohia „Sfânta Vineri” Pajura.

La botez au fost prezente familiile celor doi, dar și prieteni apropiați. Alessandra Stoicescu și soțul ei, Sergiu, au decis ca fiica lor să aibă două perechi de nași. Printre invitații la petrecere s-au numărat Andreea Berecleanu și soțul său, Constantin Stan, Mirela Boureanu Vaida, Sabina Iosub, Dan Negru, Oana Turcu, Cristian Brancu, Mircea și Mihaela Geoană.

Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu au devenit părinți pe data de 29 iulie. Alessandra a decis să nască natural. Prezentatoarea TV împărtășește destul de des cu urmăritorii de pe Instagram imagini cu fiica ei.

Alessandra Stoicescu a declarat în cadrul unei emisiuni de la Antena 3 faptul că numele fetiței l-a visat într-o seară, iar semnificația acestuia este cu totul specială: „Am visat într-o noapte numele de Sara şi e un nume biblic, iar Maria este la fel. Fetiţa se va numi Sara şi Maria pentru că noi ştiam că se va…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.