Al doilea meci international la “Exatlon”, după plecarea Dianei Pivniceru

0

După mai multe consultări între medici, după mai multe discuții și după analiza tuturor investigațiilor medicale, din păcate, Diana Pivniceru nu mai poate continua aici, la România>. Este un moment greu pentru ea, un moment greu pentru echipă; este o accidentare care îi poate pune în pericol următoarea perioadă din viața și cariera. Pentru noi, cel mai important lucru este sănătatea concurenților’, a spus prezentatorul emisiunii.

În ediția din această seară, difuzata începand cu ora 20:00, la Kanal D, echipa Exatlon’ România va reântâlni concurenții Exatlon’ Ungaria, în cel de-al doilea meci internațional al sezonului. Faimoșii și Războinicii își vor uni forțele încă o dată, pentru a-și lua revanșa în fața adversarei de temut, echipa Exatlon’ Ungaria; o lupta crâncenă se va da în această seară, pe nisipurile din îndepărtata Republică Dominicană, românii având un singur țel: să aducă victoria României.

Citește și

VIDEO/ Românii îndrăgostiți de El Camino. Ion și Cornelia Nicolae fac sute de kilometri pe jos în fiecare an ca să se regăsească

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.