Aida Parascan petrece Revelionul departe de familie. Pleacă din țară

0

„De Revelion, cel mai probabil cei mici vor petrece alături de mama. Gianina, fiica mea cea mare, și-a făcut deja planuri alături de prietenii ei, având în vedere că este și ziua ei de naștere pe data de 1 ianuarie. Deja este destul de mare, la 17 ani, și a venit momentul să o las să decidă singură unde și cu cine vrea să petreacă. Eu, sigur voi fi plecată din țara”, ne-a mărturisit prezentatoarea de la TVR 2, fostă câștigătoare a concursului de gătit „MasterChef”.

Aida nu e 100% tradiționalistă când vine vorba de Sărbători, așadar, iar acest lucru se răsfrânge și asupra meniului. Deși, la ce talent și experiență are în bucătărie, nu se poate spune că e ceva ce nu știe să facă, spune că, de obicei, pe masa familiei sale se regăsesc „bucate pe placul nostru, nu neapărat tradiționale”. De Crăciun spune că ea și copiii ei au mâncat pește nu porc! Însă dulcele tradițional nu le-a lipsit: „Cozonacul ne place să îl gătim, dar cel mai mult să îl mâncăm”.

Câți bani va primi de la stat un bărbat care a petrecut 17 ani în închisoare pe nedrept. Închis pentru că semăna perfect cu vinovatul!

Garda de Mediu nu a dat în 2018 nicio amendă pentru poluare în Blejoi. Rafinăriile, amendate pentru alte abateri

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.