Adut Akech, o tânără refugiată, a fost desemnat cel mai bun model al lumii

0

Modelul în vârstă de 19 ani a început această carieră când avea 16 ani, iar în doar trei ani a reușit să ajungă senzația podiumurilor de modă și să fie numită de specialiștii din industrie cel mai bun model al lumii în anul care s-a încheiat.

Fanii care au votat online au ales-o pe Gigi Hadid drept alegerea cititorilor, dar voturile specialiștilor au înclinat balanța în favoarea lui Adut.

Tânăra sudaneză s-a născut într-o tabără de refugiați și a ajuns cu familia în Australia, unde a crescut și și-a început cariera de model.

Ea a declarat că suferă de depresie și că ‘nu a fost dimineață sau seară în care să nu fii plâns în 2018’. „Învăţ să fac faţă mai bine acum, dar e o luptă continuă şi nu orice zi e «bună». De fapt, fiecare zi din viaţa mea, în 2018, a fost o provocare, plină de obstacole. Mă trezeam plângând în fiecare dimineaţă, încercam din răsputeri să zâmbesc şi să mă prefac că totul este bine, ca să pot să-mi respect angajamentele, apoi ajungeam acasă şi adormeam din nou plângând, a mărturisit tânăra într-o postare pe Instagram.

Adut a șocat lumea declarând că „Chiar dacă voi deveni cel mai bogat model din lume, voi fi în continuare o refugiată.

Citește și: Un român a proiectat avionul anului 2030! Radu Iordache,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.