Adrian Enache cântă în patru limbi la nunți.Așa și-ar fi crescut cota!

0

Deși încă n-a cântat și dansat la propria nuntă cu Iuliana Marciuc, Adrian Enache își scoate pârleala petrecând aproape în fiecare weekend la nunțile altora.

El se promovează la greu, de ceva vreme, ca artist dedicat acestor evenimente. Iar ca să convingă viitorii miri să-l antameze, a apelat la mici artificii menite să-i dea un avans în fața altor cântăreți! De exemplu, a învățat melodii de petrecere în patru limbi: greacă, turcă, ebraică și, normal, română.

„Particip la multe nunți. În primul rând, cânt melodiile mele, în special «O singură noapte», pe care o cer majoritatea mireselor, după care rockʼnʼroll. Se știe că sunt un fan al rockului. Și-mi ies foarte bine aceste melodii. Apoi, trec la cultura mediteraneeană, în Grecia și Turcia. Pentru că eu cânt vara cu contracte în hotelurile de lux din aceste țări. Cânt și-n evreiește. Trec cam prin toate genurile. Lumea e bucuroasă să mă angajeze, pentru că eu trec prin toate zonele, toți anii. Aduc mereu în atenție muzica valoroasă, nu contează din ce timpuri. Decât să iei mai multe trupe, îl iei pe Adrian Enache și-ți faci treaba”, își vinde Enache talentul de artist.

Evită să se îndoape cu bunătăile de la nunți

Cum pentru Adrian Enache nu de puține ori nunțile curg pe „bandă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.