Adrian Daminescu, reacție dură la TV. „Nu aveţi niciun pic de respect faţă de compozitorii şi interpreţii originali!”

0

Poate cea mai tensionată ediţie „Provocarea starurilor” de până acum, cea din 8 decembrie, vine cu multe noutăţi şi suprize. Andreea Bănică ni le va dezvălui sâmbătă, de la ora 21:00, la TVR 1.

„Ai cântat altceva, clar nu piesa „Şi m-am îndrăgostit de tine”” și „nu e de ajuns să fii frumoasă, trebuie să şi ştii să cânţi” au fost replicile care inflamează atmosfera în platorul de la „Provocarea starurilor”. Îi aparţin celui mai aspru jurat din concursul destinat tinerilor interpreţi de muzică uşoară românească de la TVR 1, Adrian Daminescu, cel care face echipă în juriul ediţiei 7 cu interpreţii Carmen Trandafir şi Dan Teodorescu. Nu numai că a făcut-o să plângă pe concurenta lui Ştefan Stan, Ioana Ristea, dar a început o dispută şi cu mentorul Ştefan Stan.

 

De la ce a început totul?

 

Ştefan Stan lucrează deja cu Ioana de 5 ediţii/săptămâni. A fost foarte implicat, repetiţiile întinzându-se uneori până la 2-3 dimineaţa, chiar în zilele dinaintea filmărilor. Ştefan a învăţat-o pe Ioana, ca de altfel şi pe celelalate concurente care au făcut echipă cu Ioana până acum, că interpretarea piesei unui membru al juriului în variantă originală, personală este de apreciat şi cea mai bună varinată. Tocmai asta a făcut şi Ioana la…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.