Adevărul despre imaginile cu Jennifer Aniston și Brad Pitt din culisele SAG Awards 2020

0

Brad Pitt și Jennifer Aniston au fost prezenți la decernarea SAG Awards 2020. Cei doi au fost extrem de apropiați în culise, în timp ce se felicitau pentru premiile pe care le-au câștigat. Imaginile au făcut ocolul internetului, fanii celor doi gândindu-se deja la o posibilă împăcare a cuplului.

O sursă a povestit exclusiv pentru HollywoodLife detalii despre ce s-a întâmplat de fapt la întâlnirea celor doi din culisele SAG Awards 2020.

„Brad se afla în culise, terminase de făcut pozele cu premiul si a văzut-o pe Jennifer atunci când și ea a ajuns în culise. A strigat-o de numeroase ori, spunând ‘Aniston, Aniston’. Nu i-a spus niciodată Jen. Ea l-a auzit, însă nu a răspuns imediat și aproape că a mers în altă cameră pentru a evita întâlnirea”, a declarat sursa.

Aceeași persoană a mai precizat că: „Într-un final, el i-a captat atenția, s-au îmbrățisat un pic și au schimbat câteva cuvinte, felicitându-se reciproc pentru premii. Imaginea în care el o ține de mână arată de fapt cum el o trăgea ușor înapoi pentru a o felicita. Întregul moment a durat cam jumătate de minut sau…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.