Adele, apariție spectaculoasă la o petrecere organizată după Premiile Oscar 2020

0

Adele a fost surprinsă la o petrecere după Premiile Oscar organizată de către Guy Oseary, la care au participat mai multe celebrități, cum ar fi Jennifer Lopez, Alex Rodriguez, Kim Kardashian și Kanye West.

„Ea arăta complet diferit, aproape de nerecunoscut”, a dezvăluit o sursă pentru People. Prezentatoarea TV Kinga Rusin a postat pe Instagram o imagine alături de Adele. Artista a purtat o rochie cu un model animal print, mulată, care îi punea silueta în evidență.

„Am vorbit cu Adele despre… pantofi. Am avut o conversație despre tocurile mele înalte, iar ea mi-a sugerat să îmi pun pantofii pe care îi avea ea”, a spus Kinga.

O altă sursă a mai dezvăluit faptul că Adele avea o talie „extrem de minusculă” în rochia pe care o purta. „Ea s-a descălțat și s-a distrat pe ringul de dans. A stat cu Nicole Richie și au vorbit mai mult timp”, a adăugat aceeași sursă.

În urmă cu o lună, a sursă a declarat că pe lângă dietă, Adele face extrem de multe antrenamente, dar și pilates. „Adele a urmat o dietă echilibrată, a mâncat mai puține calorii pe zi și a făcut în fiecare zi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.