Adela Popescu și Radu Vâlcan l-au botezat pe fiul lor, Andrei

0

Peste 100 de prieteni și rude apropiate au fost alături de Adela Popescu și Radu Vâlcan la petrecerea organizată cu ocazia botezului fiului lor mai mic, Andrei.

Zeci de copii prezenți la eveniment au fost pictați pe față și s-au distrat alături de Alba ca Zăpada. De la petrecere nu au lipsit muzica live, urările de suflet, surprizele, întâlnirile emoționante, dansurile până-n zori și bucatele alese asezonate’ cu câte un ardei’ rosu în cinstea sărbatoritului alintat astfel de părinții săi.

Botezul celui mai dulce Ardei’ a adus împreună familia, prieteni noi, dar și prieteni vechi care toate seara s-au bucurat unii de alții și au depănat amintiri din timpuri frumoase: „Cel mai emoționant la astfel de evenimente este că ne vedem cu oamenii pe care îi iubim, cu toți cei care ne sunt în inimă, fie că sunt din trecutul sau din prezentul nostru!”, a povestit emoționată Adela.

Printre invitații prezenți la eveniment s-au numărat Ruxandra Ion, Cove, Elena Gheorghe, Razvan si Irina Fodor, Cabral și Andreea Ibacka, Cristina Ciobanasu și Vlad Gherman, Dana Rogoz, Laura Cosoi, Ada Condeescu și Catalin Mitulescu, fostii colegi ai Adelei de la DJ Project, colegii de la „Vorbește lumea” și colegii lui Radu de la „Insula…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.