Adela Popescu a născut. Vedeta a devenit mamă pentru a doua oară | Româneşti, Vedete

0

Adela a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, după ce și-a ținut fanii în suspans pentru câteva săptămâni.

La începutul lunii noiembrie, ea a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apărea alături de Radu, într-un lift, însoțită de mesajul „În seara asta bem! Vine vorba. Suntem fericiți 5.11.2018„. În acel moment, fanii artistei au crezut că ea urma să nască, iar felicitările au curs pe tot parcursul zilei. A fost vorba însă de o alarmă falsă.

Artista și-a ținut prietenii și fanii la curent cu informațiile legate de sarcină, pe tot parcursul celor nouă luni, pe blogul ei, adelapopescu.eu, unde a vorbit și despre provocările celui de-al treilea trimestru. „Mă simt grea, așa cum nu m-am simțit la prima sarcină. Micuțul grăsuț s-a poziționat cu capul pe vezica lu’ mami… așa că imaginați-vă ce senzații mă încearcă„.

Un bebeluș mult așteptat

Vestea că Adela este din nou însărcinată a venit în luna iunie a acestui an, vedeta mărturisind asta chiar în cadrul emisiunii pe care o prezenta alături de Cove, Vorbește lumea, de la Pro Tv.

Dragii mei, de ceva vreme încerc să îmi fac curaj. Este foarte important ceea ce încerc eu să spun. Sunt însărcinată! (…) Este băieţel, am trecut de primul trimestru, totul este bine!”, mărturisea la acea dată…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.